Tilbygninger

Kunne du bruge lidt ekstra plads?

Der er mange fordele ved at få lavet en tilbygning og endnu flere måder at konstruere den på, så den passer til dine behov. Uanset om du har brug for et ekstra badeværelse, udestue eller et rum til opbevaring, så finder vi en løsning på, hvordan du kan udnytte de ekstra kvadratmeter. Vi står også gerne for at søge om byggetilladelse, så du kan komme i gang med projektet.

Erfaring i entrepriser

Gennem årene har vi opbygget nogle gode samarbejder med en række håndværkere fra andre fag, så vi kan påtage os hele entreprisen. Vi holder fast i dem, vi stoler på, og som vi ved leverer et ordentligt stykke arbejde til tiden – et godt samarbejde styrker alle processer. Hos KBS Tømrer – Montage tilbyder vi at komme med en samlet løsning, så vi påtager os hele entreprisen og har det fulde overblik. På den måde slipper du for at skulle koordinere mellem forskellige firmaer – i stedet kan du læne dig tilbage – vi har styr på det, vi laver.

Mangler du en kompetent tømrer til at vende dine idéer om en tilbygning med? Ring eller skriv til os i dag, så vi kan få en snak.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Står du og mangler en tømrer til en tømreropgave i Århus og resten af Østjylland, så kontakt os endelig!

Ring på

51 21 90 30