Gulve

Vi hjælper dig med dit gulvprojekt

Der er mange valgmuligheder af både materiale, kvalitet og farver, som du skal have med i overvejelserne, når du skal vælge det rette gulv til dit projekt. Med mere end 25 års erfaring i at lægge gulve er vi eksperter i at finde løsninger til, hvad der vil passe godt til forskellige projekter. Det afhænger selvfølgelig af din bolig og dine ønsker og behov, hvilket gulv der skal lægges, og derfor kommer vi altid ud til dig og ser på sagerne, så vi sammen kan få lagt den rette plan.

Hvilket gulv skal du vælge?

Hos KBS Tømrer – Montage får vi gode priser hos en række byggemarkeder, hvor du kan tage ud og få inspiration, få mærket efter og få sammenlignet dine valgmuligheder. Vi tager gerne en snak med dig om, hvad dine muligheder er, og hvad fordelene er ved de forskellige materialetyper. Skal du have lagt et klikgulv, et massivt trægulv eller et slidstærkt laminatgulv? Vi lægger alle typer gulve, og hvis du vil have installeret gulvvarme, kender vi også manden til det.

Vi lægger gulv primært i Århus og Østjylland, og vi kører gerne for en spændende udfordring. Kontakt os i dag, så du kan få ordnet dit gulvprojekt!

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Står du og mangler en tømrer til en tømreropgave i Århus og resten af Østjylland, så kontakt os endelig!

Ring på

51 21 90 30